termekeink.jpg

Termékeink

Kínálatunkban a következő márkák közül tudsz válogatni

Férfi keretek

Női keretek

Gyermek keretek

Napszemüvegek

UV A/B Polár szűrős

Szemüvegkeretek

Forgalmazott márkáink

Szemüveglencsék

essilor-logo.png

AZ ESSILOR lencsegyártó cég mellett döntöttünk, mert folyamatos fejlesztésekkel, minőségileg kifogástalan lencséket gyártanak.

Egyedülálló prémium garanciájuk pedig igazi biztonságot nyújt nektek!

Kontaktlencsék

Általunk forgalmazott kontaktlencse márkák

Az ALCON alapítása óta -70 éve- piacvezető szerepet tölt be az optikai piacon.

Kínálata között szerepel az első hidrográdiens kontaktlencse, melynek szilikon-hidrogél alapanyaga kivételes kényelmet nyújt viselője számára.

Termékkínálatában napi- illetve havilencsék is elérhetőek, tórikus, valamint multifokális változatban is.

A Bausch&Lomb kontaktlencséi kiváló minőségűek, levékonyított széleiknek köszönhetően egész napos kényelmet biztosítanak, kitűnő szakítószilárdsággal és kiváló látásélességgel.

A Bausch&Lomb Ultra kontaktlencsék 16 órás kényelmet nyújtanak 95%-os nedvességtartalommal, a kétfázisú MoistureSeal technologiának köszönhetően.

Elérhető napi- illetve havi csereperiódusú kivitelben.

Kínálatában megtalálható a multifokális és újdonságként a tórikus multifokális kontaktlencse is.

A legszélesebb kínálattal rendelkező kontaktlencse forgalmazó.

Kiemelt innovációi többek között az AQUAFORM technológia mely páratlan kényelmet biztosít.

Az asztigmiások részére a Cooper Vision Optimized Toric Lens Geometry által biztosít kiszámítható illeszkedést és kiváló stabilitást.

Gyermekeknél a rövidlátás fokozódásának lassítása az ActivControl technologiával készült MiSight 1 day kontaktlencsék illesztésével érhető el, mely szintén a Cooper Vision terméke.

Kiegészítők

Kiegeszitok.jpg

Kiegészítők

A prémium kategóriás lencsékhez jár törlőkendő, a márkás keretekhez pedig szemüvegtok még is lehet, hogy Te valami másra vágysz. Nálunk megtalálod a színes, mintás, bohókás, aranyos, vagy épp elegáns tokot és törlőkendőt is.

Ha sportolsz, szilikon sportpántok, fülstopok, fülgyűrűk közül választhatsz.

Kontaktlencséd mellé, a hozzá illő tisztító és ápolószert is megtalálod, valamint száraz szemeidnek a nedvesítő cseppeket is.

Étrend-kiegészítők

Vásárolhatsz tőlünk aszkorbinsavat, melynek napi rendszerességű fogyasztása már elengedhetetlen az immunrendszerünk tökéletes működéséhez. Segítünk neked, a számodra megfelelő kollagén kiválasztásában, hogy bőröd, ízületeid is rendben legyenek. Hal- marha- és sertéskollagén is van a kínálatunkban.

Immunrendszered további erősítéséhez, allergiád leküzdéséhez, anyagcseréd rendbetételéhez pedig megtalálod nálunk az MSM természetes formáját.

Tökéletes formád megőrzése érdekében pedig természetes gyümölcscukrot Eritritet kínálunk, melyet cukorbetegek is fogyaszthatnak.

Etrend-kiegeszitok.jpg